CAPRICIOSA

CAPRICIOSA

318 Kč

Rajčatové sugo, mozzarella, šunka, artyčoky, olivy, kapary, ančovičky, žampiony, oregáno

Ingredience

Neapolskou pizzu je nutné péct minimálně při teplotě 430 – 450 °C po dobu 60 až 90 vteřin.
Díky tomu má specificky opálené okraje a abychom ji k vám dostali v té nejlepší kvalitě, nerozkrajujeme ji před podáváním.

Alergeny

1 Obiloviny obsahující lepek
4 Ryby
7 Mléko

Další pochutiny z naší restaurace

MELANZANE ALLA PARMIGIANA

Rajčatové sugo, mozzarella, smažený lilek, parmezán, bazalka, olivový olej

267 Kč

ETNA

Rajčatové sugo, mozzarella, lardo, nduja, jalapeños, parmezán

369 Kč

RAPA ROSSA E FUNGO OSTRICA

Rajčatové sugo, hlíva ústričná, červená řepa, jarní cibulka, mozzarella 

249 Kč