MARGHERITA BUFALINA

MARGHERITA BUFALINA

325 Kč

276 Kč

Rajčatové sugo, mozzarella z buvolího mléka, bazalka, parmezán

Ingredience

Neapolskou pizzu je nutné péct minimálně při teplotě 430 – 450 °C po dobu 60 až 90 vteřin.
Díky tomu má specificky opálené okraje a abychom ji k vám dostali v té nejlepší kvalitě, nerozkrajujeme ji před podáváním.

Alergeny

1 Obiloviny obsahující lepek
7 Mléko

Další pochutiny z naší restaurace

GAMBERETTI, RICOTTA E MANDORLE

Rajčatové sugo, mozzarella, ricotta, krevety, mandle, chilli, olivy, cherry rajčata, bazalka

319 Kč
271 Kč

MELANZANE ALLA PARMIGIANA

Rajčatové sugo, mozzarella, smažený lilek, parmezán, bazalka, olivový olej

267 Kč
227 Kč

CALZONE CLASSICO

Rajčatové sugo, mozzarella, šunka od kosti, žampiony, olivy

277 Kč
235 Kč