MARGHERITA BUFALINA

MARGHERITA BUFALINA

325 Kč

Rajčatové sugo, mozzarella z buvolího mléka, bazalka, parmezán

Ingredience

Neapolskou pizzu je nutné péct minimálně při teplotě 430 – 450 °C po dobu 60 až 90 vteřin.
Díky tomu má specificky opálené okraje a abychom ji k vám dostali v té nejlepší kvalitě, nerozkrajujeme ji před podáváním.

Alergeny

1 Obiloviny obsahující lepek
7 Mléko

Další pochutiny z naší restaurace

SALAME

Rajčatové sugo, mozzarella, salám milano

277 Kč

SALAME PICCANTE

Rajčatové sugo, mozzarella, salám Ventricina, salám Calabrese, chilli papričky, olivy

295 Kč

QUATTRO STAGIONI

Rajčatové sugo, mozzarella, šunka od kosti, žampiony, salám ventricina, artyčoky

345 Kč