PARMA

PARMA

345 Kč

Rajčatové sugo, mozzarella, parmská šunka, cherry rajčata, rukola, parmezán, olivový olej

Ingredience

Neapolskou pizzu je nutné péct minimálně při teplotě 430 – 450 °C po dobu 60 až 90 vteřin.
Díky tomu má specificky opálené okraje a abychom ji k vám dostali v té nejlepší kvalitě, nerozkrajujeme ji před podáváním.

Alergeny

1 Obiloviny obsahující lepek
7 Mléko

Další pochutiny z naší restaurace

GAMBERETTI, RICOTTA E MANDORLE

Rajčatové sugo, mozzarella, ricotta, krevety, mandle, chilli, olivy, cherry rajčata, bazalka

319 Kč

ETNA

Rajčatové sugo, mozzarella, lardo, nduja, jalapeños, parmezán

369 Kč

MELANZANE ALLA PARMIGIANA

Rajčatové sugo, mozzarella, smažený lilek, parmezán, bazalka, olivový olej

267 Kč