CAPRICIOSA

CAPRICIOSA

318 Kč

Rajčatové sugo, mozzarella, šunka, artyčoky, olivy, kapary, ančovičky, žampiony, oregáno

Ingredience

Neapolskou pizzu je nutné péct minimálně při teplotě 430 – 450 °C po dobu 60 až 90 vteřin.
Díky tomu má specificky opálené okraje a abychom ji k vám dostali v té nejlepší kvalitě, nerozkrajujeme ji před podáváním.

Alergeny

1 Obiloviny obsahující lepek
4 Ryby
7 Mléko

Další pochutiny z naší restaurace

PROSCIUTTO COTTO

Rajčatové sugo, mozzarella, šunka od kosti

257 Kč

FUNGHI

Rajčatové sugo, mozzarella, žampiony

236 Kč

MARGHERITA BUFALINA

Rajčatové sugo, mozzarella z buvolího mléka, bazalka, parmezán

273 Kč