Pálava, výběr z hroznů, Vinařství Omasta, Horní Bojanovice, polosladké0,75l
Polosladké, bílé víno. Typická sladší moravská Pálava.
Ingredience
Odrůda: 100% Pálava
Vinifikace: Vinifikace a fermentace v nerezovém tanku.
Barva: Víno má jemně zlatou barvu s oranžovými menisky a odlesky bronzových tónů.
Vůně: Vůně vína připomíná kandovanou citrusovou kůru, cibéby či okvětní lístky růže.
Chuť: Chuť je velmi kořenitá a robustní. Můžeme v ní najít růžová poupata, kandované citrusové plody a první jarní med.
Teplota podávání: Doporučujeme podávat při teplotě 10 – 12 °C.
Kyseliny: 6,2 g/l.
Zbytkový cukr: 24,8 g/l.
Zatřídění: Výběr z hroznů
Alkohol prodáváme pouze osobám starším 18 let. Při převzetí zboží bude ověřen Váš věk.
Alergeny
Další pochutiny z naší restaurace
Sauvignon Blanc „Abenheimer Klausenberg“, Weingut Julius, Rheinhessen, Germany, trocken
Suché, bílé víno. Herbální Sauvignon Blanc s delikátním projevem.
Vernaccia di San Gimignano DOCG, Vincenzo Cesani, Toscana, Italy
Bílé, suché víno. Má slámově žlutou barvu s nazelenalými odlesky. Intenzivní a ovocnou vůni doprovází plná a pikantní chuť s mandlovou dochutí.
Soave Classico „Alzari“ DOC, Azienda Coffele, Veneto, Italy
Suché, bílé víno s tmavě žlutou barvou. Víno, které se vyvíjí postupně.